Even voorstellen….

Mijn naam is Bianca Bloem en ben eigenaresse van gastouderopvang Bloemennest.

 

Ons huis aan de Dravik in Nootdorp deel ik samen met mijn man en onze zoon. Daarnaast hebben we een schildpad als huisdier.

 

Na mijn voortgezet onderwijs heb ik gekozen voor kindgerichte beroepsopleidingen: MDGO –AW (Agogisch Werk) en HBO-J (Jeugdwelzijnswerk), beiden afgerond met een diploma.

 

Vervolgens heb ik een jaar praktijkervaring opgedaan in een weeshuis voor kinderen met een verstandelijke en/of fysieke beperking in Yogyakarta, Indonesië. Ik heb daarna een aantal jaren met veel plezier in de gehandicaptenzorg gewerkt.

 

Van 2003-2014 heb ik in de kinderdagopvang op een kinderdagverblijf gewerkt. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met het pedagogisch begeleiden en opvangen van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar met vele verschillende culturele achtergronden. Tijdens het werk in de kinderopvang heb ik mijn kinder-EHBO, BHV en vele vakgerichte cursussen afgerond.

 

Sinds begin 2014 ben ik begonnen om samen met mijn man ons huis opnieuw in te richten en geschikt te maken voor kleinschalige kinderopvang bij ons thuis. Vervolgens heb ik nog allemaal leuke, en interessante cursussen gedaan en de kennis die ik heb opgedaan kan ik gebruiken in mijn werk. In juli 2014 ben ik begonnen met kinderopvang in mijn eigen minicrèche. Al het moois wat ik heb geleerd en ervaren, stop ik in mijn eigen Bloemennest.

 

Wat vinden anderen ervan?

Disclaimer